Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські ватерполісти гостювали в Хорватії

3 липня 2018 р., 13:10

Майже тиждень

Команда ужгородського «Динамо» з гравців 2002 – 2003 р. н. (тренер Ісрафіл Василькін), упродовж п’яти днів гостювала в хорватському місті Рієка, куди їх запросив один із найбільш титулованих ватерпольних клубів світу – «Прімор’є».

Як повідомляє у «Фейсбуці» голова Федерації водних видів спорту області Роберт Левицький, за цей період ужгородці провели велику кількість ігор. Перший поєдинок зіграли з англійським клубом «Nottingham Masters», в якому виграли з рахунком 16:8. Наступний – із командою «Ок Опатія» 2002 р. н., де також перемогли з великим відривом. Четверта та п’ята ігри були з клубом-господарем «Прімор’є» (Рієка) 2002 р. н. – і знову вікторія в обох матчах (18:12 та 20:10). Господарі вирішили реваншуватися, тому запропонували провести ще дві гри з підсиленим складом. Проте «ужгородські динамівці» знову здолали хорватів із різницею в 5 та 8 м’ячів. У завершальному двобої з командою «Ок Опатія» 1999 – 2001 р. н., який виявився найбільш напруженим, знову вікторію здобули закарпатці – 13:12. Присутні на матчах відомі хорватські наставники Желько Тонковіч (старший тренер юнаків клубу «Прімор’є») та Олександр Тишківський (хорватсьої збірної U-15 , а також тренер чемпіона Хорватії серед юнаків клубу «Прімор’є») високо оцінили рівень нашого «Динамо»: «Вони перспективні, грають сучасне динамічне водне поло. Дуже мотивовані і з високою тактичною та фізичною підготовкою. Колектив через 2 – 3 роки може стати кращою клубною командою Європи. Вони – майбутнє європейського та світового водного поло».

У свою чергу Роберт Левицький додав: «Усі спортсмени та тренери заслуговують похвали за професіоналізм та просування іміджу України й нашого краю. Висловлюю велику вдячність батькам, ужгородському муніципалітету, Закарпатській ОДА та УжНУ за підтримку й плідну спів­працю з Федерацією водних видів краю. Великі справи робляться лише спільними зусиллями! Можливо, колись ми будемо тренуватися та приймати інші команди у справжньому водному комплексі, а не лише на кар’єрі».

Семен МИХАЙЛИК, газета "Новини Закарпаття"


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp