Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Берегово поглинає чорний смог та шумова завіса (ФОТО)

12 березня 2014 р., 21:22

Міський голова Берегова Золтан Бабяк виїхав сьогодні, 12 березня, на підприємство «ІнтерСорс», на яке вже декілька місяців поспіль надходять скарги від жителів навколишніх вулиць.

Підприємство знаходиться на території міста, а саме на вулиці Верховинський. Займається «ІнтерСорс», виробництвом інших виробів з деревини. Справа в тім, що на підприємстві діє пилорама, яка продукує нестерпний шум під час своєї роботи. Також від мешканців навколишніх вулиць лунають постійні скарги на забруднення навколишнього середовища, адже з димаря, що також знаходиться на території фірми, постійно йде чорний смог, залишаючи на городах берегівчан шар осаду.

{g}

На ці скарги відгукнувся міський голова Золтан Бабяк, який разом з представниками громади з навколишніх вулиць, а також з інспекторами Державної екологічної інспекції з охорони навколишнього середовища та працівниками Берегівської санепідемстанції прибули на підприємство.

Керівництво «ІнтерСорс» не радо зустріло таку велику делегацію людей, тому запропонувало меру пройти з декількома представниками громадськості в кабінет. Проте міський голова запропонував в такому разі обговорити всі проблеми прилюдно на території подвір’я ТОВ «ІнтерСорс». Золтан Бабяк пояснив, що він переймається тим, що жителі міста постійно скаржаться на гучну роботу пилорами, а також на викиди шкідливого диму в атмосферу.

Також міський голова запропонував представникам підприємства до завтра узгодити зі своїм керівництвом можливість переносу пилорами за межі житлового масиву, а також облагодити димарі спеціальними фільтрами, аби не забруднювати місто. Після переговорів на «ІнтерСорс» залишилися працювати інспектори Державної екологічної інспекції з охорони навколишнього середовища, а також працівники СЕС, які мають скласти акти перевірок та виявити чи з порушеннями працює це підприємство.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp