Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті буде чемпіонат з гірських перегонів

2 серпня 2018 р., 14:25

4 та 5 серпня на території сіл Вільшинки та Лумшори, що на Перечинщині, відбудуться V та VІ етапи Чемпіонату України з гірських перегонів «Бескид 2018» («IX BESKID»).

Участь у змаганнях візьмуть 19 гонщиків, зокрема, із Ужгорода, Львова, Києва.
У суботу, 4 серпня учасники вийдуть на старт ділянки «Вільшинки» (довжина 2,7 кілометри), наступного дня - на старт ділянки «Лумшори» (3,1 кілометри).

 Протягом двох днів вони здійснюватимуть вільні, кваліфікаційні та залікові заїзди. До заліку результату перегонів ідуть по два з трьох кращих фінальних заїздів кожного з учасників. Ввечері неділі, 5 серпня, у селі Турички Перечинського району відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців і призерів п’ятого та шостого етапів Чемпіонату.

Особливістю цьогорічних перегонів, організатором яких виступив Галицький Автомобільний Клуб за підтримки Закарпатської ОДА, є те, що гонщики піднімуться на найвищу точку змагань року (236 метрів) і тестуватимуть абсолютно нові траси з асфальтовим покриттям.
З повним списком учасників можна ознайомитися за посиланням.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp