Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чим сьогодні займаються працівники комунальних служб Ужгорода

29 серпня 2018 р., 12:20

Звітує міськрада

Сьогодні в Ужгороді працівники “Закарпателектробуду” ремонтують світильники та замінюють лампи вуличного освітлення на вулицях Кавказькій, Собранецькій, Кошицькій, біля спорткомплексу “Юність” та замінюють лінію вуличного освітлення на вулиці Українській.

Зелені зони косять на схилах Ботанічної набережної, площі Богдана Хмельницького, площі Дружби народів, на вулицях Руській, Михайла Коцюбинського, Габора Дойко, Лесі Українки. У сквері ім.Томаша Масарика, у Ротарі-парку та на Київській набережній підстригають кущі. На Пагорбі Слави і на кладовищі “Кальварія” прибирають та вивозять сміття.

Несанкціоновані сміттєзвалища ліквідовують на вулицях Закарпатській, 26, Станційній, 14, Сріблястій, Академіка Корольова, Михайла Грушевського, 33, Марії Заньковецької, 21-23, Адама Міцкевича, В’ячеслава Чорновола, Федора Достоєвського, Бориса Тлехаса, біля школи №6, у провулку Університетському. Вночі здійснювали прибирання вулиць за допомогою спецтехніки.

На площі Шандора Петефі продовжується капітальний ремонт покриття. Також капітальний ремонт триває на вулицях Перемоги та Шумній. Тротуари оновлюють на площі Корятовича і на вулиці Марії Заньковецької. Поточний ремонт проводять на площі Жупанатській та вулицях Одеській, Франтішека Тіхого.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp