Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Спорткомплекс “Юність” провів кубок у Ужгороді (ФОТО)

8 вересня 2018 р., 19:00

“Відкритий кубок з боротьби самбо” серед дітей.

У спортивному комплексі “Юність” щойно відбувся “Відкритий кубок м. Ужгорода з боротьби самбо” серед дітей 2004-2009 р.н., та турнір “Золото Карпат” серед найкращих іграків дзюдо.

Перемогу виборюввали більш ніж дві сотні спортсменів із різних областей України. Були присутні найкращі іграки дзюдо з Ужгорода, Хмельниччини, Львівщини, Івано-Франківщини, Києва, Дніпропетровська, Харкова, Кропивницького, а ще із-за кордону – Словаччини та Латвії. Спортсмени з Ужгорода, Мукачева, Іршавського та Воловецького районів представили Закарпаття.

Заступник Ужгородського міського голови Василь Гомонай на офіційному відкритті привітав усіх присутніх до створення цього свята від імені міського голови Богдана Андрієва...

Ще приєдналися до привітань начальник управління молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації Віталій Ерфан, куратор змагань – голова комісії з боротьби самбо та дзюдо серед ветеранів Юрій Клімантов, директор ДЮСШ №1 в Ужгороді Анатолій Коломоєць.

Привітав спортсменів також керівник Закарпатської обласної федерації самбо Національної федерації самбо України Олег Ціник.

Святкового настрою додали виступи з елементами художньої й танцювальної гімнастики учасників спортивного клубу “Пірует” та колоритні номери “Танцювальної корпорації друзів”.

Організатори сподіваються, що кожного наступного року кількість учасників буде тільки збільшуватися.

{g}
Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp