Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Станиці Луганській підірвався мирний житель (ФОТО)

11 вересня 2018 р., 09:40

Загиблого знайшли через кілька годин.

Житель Станиці Луганської підірвався на невідомому вибуховому пристрої, ймовірно на розтяжці, і загинув.



Про це повідомляє управління Нацполіції в Луганській області.

Зазначається, що сьогодні вдень правоохоронці отримали повідомлення від 58-річної місцевої жительки про те, що її 55-річний чоловік вранці пішов на прогулянку і не повернувся.

"Через кілька годин поліцейські неподалік від залізничної станції Кондрашевська-Новав заростях виявили тіло чоловіка... На місце події були викликані фахівці вибухотехнічної служби", - йдеться в повідомленні.Після обстеження території поліцейським вдалося евакуювати тіло чоловіка. Під час огляду на тілі було виявлено міно-вибухові травми, від яких, ймовірно, він і загинув.

Цей факт кваліфіковано за статтею про терористичний акт (ст. 258 КК України).

Нагадаємо, в ОБСЄ заявили про дві жертви серед мирних жителів на Донбасі. Інциденти були зафіксовані минулого тижня у Верхньоторецькому і непідконтрольному Докучаєвську.

Раніше повідомлялося, що за сім місяців 2018 року на Донбасі постраждав 341 мирний житель. При цьому 59 людей загинули і 282 осіб були поранені.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp