Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські регбістки перемогли на міжнародному турнірі (ФОТО)

5 серпня 2014 р., 14:08

У груповому етапі наші дівчата здобули три впевнені перемоги із загальною різницею забитих та пропущених – 35:4. Тож вийшли в стадію плей-оф з першого місця.

У Празі відбувся міжнародний турнір з пляжного регбі «Beach Rugby International». Україну на змаганнях серед жінок представив ужгородський «Леоно-УжНУ».



У півфіналі «Леоно» розгромив празький колектив RKP «Girlzzz» – 11:0, а у вирішальному матчі турніру підопічні Віктора Мельничука не мали жодних проблем з командою «The Lazybugs», яку сформували з регбісток різних країн – 7:0. Таким чином, перемігши в усіх поєдинках турніру і пропустивши при цьому всього 4 спроби, «Леоно-УжНУ» став тріумфатором «Beach Rugby International».

{g}

«Чеські команди грають в інше регбі. Для них звичніше регбі-15 на піску, і за габаритами наша команда була найтендітнішою. Можливо, тому нам і простіше гралося, ніж іншим колективам. Шкода, що на змагання нас приїхало всього 6 чоловік, тобто виступали з однією заміною. Але наші досвідчені дівчата разом із геть молодими спортсменки таки зуміли досягти результату. Атмосфера й організація турніру чудові, тому було вдвічі приємніше перемогти», – поділився враженнями наставник «Леоно-УжНУ» Віктор Мельничук.

Медіацентр УжНУ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp