Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники Берегова провели акцію (ФОТО)

17 вересня 2018 р., 13:00

"Запобігти! Врятувати! Допомогти!"

Урочистості з нагоди Дня працівників лісу. 16 вересня, у неділю все було дуже весело та цікаво.

Берегівські рятувальники, які окрім забезпечення пожежної безпеки провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти», також прийняли участь у святкуванні.

Співробітники ДСНС розповіли про надзвичайні ситуації і пожежі, які сталися на території району, а також про випадки травмування людей внаслідок цих подій. 

Співробітники ДСНС розповіли про пожежі та надзвичайні ситуації, що траплялися на території району, а також випадки травмування людей внаслідок цих подій. Нагадали про правила поведінки під час осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду. Також гості свята мали можливість оглянути пожежну техніку та власноруч спробувати скористатися спеціальним спорядженням, яким оснащений пожежно-рятувальний автомобіль, та приміряти бойовий одяг.


Особливий інтерес червоно-білий автомобіль викликав у підростаючого покоління. Хлопчики та дівчата з великою зацікавленістю розглядали його та ставили різні запитання рятувальникам. На згадку, кожному було вручено яскраві листівки з основними правилами безпеки життєдіяльності.





У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp