Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Жителі Великоберезнянщини мали привід повеселитися (ВІДЕО)

18 вересня 2018 р., 14:15

Адже тут відбулися українсько-польські Дні добросусідства.

Дні добросусідства не проводилися на Закарпатті з 2002 року. Однак свято, яке покликано плекати, добрі відносини з сусідньою Польщею, що межує всього лише з одним районом нашого славетного краю, днями відродили.

Під час дводенних святкувань українські та польські жителі навідувалися один до одного у гості через спеціально для цієї події створений пункт пропоску, адже офіційного ККП з Польщею Україна немає, що, на думку Геннадія Москаля, потрібно нагально виправляти, пояснюючи це тим, що Закарпаття має ККП з усіма сусідніми країнами, окрім Польщі. Голова Великоберезнянської РДА Василь Симочко відтримує думку губернатора краю з приводу відкриття пропускного пункту з Польщею, адже це, на його думку, сприятиме туристичному потоку Закарпаття.

В знак бажання тісної співпраці представники Закарпаття та Польщі відписали низьку документів, які регламентують партнерські відносини двох країн.

Допоки можновладці займалися офіційними справами, на гостей заходу чекала яскрава культурно-розважальна програма, у рамках якої місцевим жителям був представлений увесь колорит польської культури. Крім цього, відвідувачі могли поласувати смачненьким, запастися сувенірами, адже тут проходив ярмарок.

Деталі - у відеосюжеті "М-Студіо":





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp