Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За вересень зафіксовано сім нападів на журналістів - НСЖУ

3 жовтня 2018 р., 08:50

За вересень зафіксовані сім інцидентів із застосуванням сили проти журналістів.

У вересні поточного року зафіксовано сім інцидентів із застосуванням сили проти журналістів. У шести випадках сталися напади на жінок.

У вересні зафіксовано сім інцидентів із застосуванням сили проти журналістів, у шести випадках нападали на жінок. Про це у вівторок, 2 жовтня, повідомляє Національна спілка журналістів України.

Відзначається, що загалом з початку року в Україні зафіксовано 64 прояви фізичної агресії щодо журналістів.

За даними моніторингу Індекс фізичної безпеки журналістів України, в перший місяць осені силу до працівників ЗМІ застосовували в Києві - два інциденти, в Миколаївській і Дніпропетровській областях - по два випадки, а також у Рівненській області.

Серед журналістів, які зазнали нападів у вересні, - Микола Попов, редактор інтернет-видання Мій город (Миколаїв); Христина Кришиха, Олександр Полодюк, кореспондент і оператор інформаційного порталу Стоп корупції (Київ); Світлана Федик, кореспондент телеканалу 112 Україна (Київ); Софія Скиба, редактор сайту Перший Криворізький (Кривий Ріг); Дарія Білера, кореспондент телеканалу NewsOne (Київ); Катерина Курбатова, регіональний кореспондент національного телеканалу ICTV (Луцьк); Юлія Гунько, журналіст програми журналістських розслідувань Більше ніж правда телеканалу ICTV (Київ).

Нагадаємо, в Голосіївському районі Києва п'яна компанія напала на журналістку Надзвичайних новин Юлію Гунько.

Також повідомлялося, що радикали з С14 напали на журналіста в суді Житомира.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp