Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Фрайбург-у-Брайсгау поїхала закарпатська делегація

10 жовтня 2018 р., 15:15

У рамках роботи

Делегація Закарпатської області, у складі якої голова обласної ради Михайло Рівіс, заступник Ужгородського міського голови Олександр Білак, Рахівський міський голова Віктор Медвідь, голова Воловецької районної ради Іван Лопіт, начальник управління з питань розвитку місцевого самоврядування, міжнародних та регіональних зв’язків обласної ради Василь Маковський, Невицький сільський голова Михайло Лаба, бере участь у третій німецько-українській конференції партнерства між громадами, яка проходить 10-11 жовтня у місті
З вітальним словом до учасників конференції звернувся мер Фрайбург-у-Брайсгау Мартін Горн, після чого провели презентацію програми.
Під час заходу обговорять тему розвитку німецько-українського партнерства, при цьому будуть представлені результати реалізації проекту «Партнерства з містами України», які було досягнуто з жовтня 2015 року. Передбачено й три фахові екскурсії, де презентують приклади кращих практик у сфері енергоефективності в територіальних громадах – Шварцвальдської енергоефективної громади, Green Industry Park Freiburg (зелений промисловий парк Фрайбурга) та модельного району Ваубан.
Також пройдуть панельні дискусії «Співпраця заради розвитку в Україні та з Україною», «Виклики під час співпраці заради розвитку», «Участь громадян у місцевому самоврядуванні – досвід України».

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp