Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородська вагонна дільниця працюватиме й надалі

7 серпня 2014 р., 15:16

Реорганіцізацію скасовано на міністерському рівні.

На сьогодні найбільш актуальними питаннями, що викликають соціальну напругу в трудових колективах залізничних підприємств області, є створення передумов скорочення чисельності працівників Ужгородської вагонної дільниці (про це свідчить колективне звернення Первинної профспілкової організації Ужгородської пасажирської вагонної дільниці). 

Відповідно до наказу Генерального директора Укрзалізниці та затвердженого переліку відокремлених підрозділів пасажирського господарства, що підлягають реорганізації у 2014 році, Ужгородська пасажирська вагонна дільниця підлягала реорганізації. 

Головою Закарпатської ОДА надіслано листа Міністру інфраструктури України Максиму Бурбаку, у якому, зокрема, зазначено: «Обласна державна адміністрація зацікавлена у забезпеченні зайнятості працівників залізничної галузі області та поділяє стурбованість Ужгородської територіальної профспілкової організації Львівської залізниці. Просимо Вас, шановний Максиме Юрійовичу, врегулювати питання щодо недопущення реорганізації Ужгородської пасажирської вагонної дільниці». 

У відповіді, яка надійшла від Міністерства інфраструктури України, йдеться, що реорганізацію відокремлених підрозділів пасажирського господарства Львівської залізниці, заплановану на 2014 рік, відмінено. 
Прес-центр ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp