Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Берегово: мешканці міста просять владу зробити скейт-парк

1 листопада 2018 р., 18:25

Жителі міста хочуть, аби в них був скейт-парк.

Кількаденна гаряча дискусія, яка велася на Громадському Форумі Берегівщини, вилилася у відкрите звернення до міського голови.

У зверненні, створеному берегівчанкою Вікторією Боршош, говориться: 

«Міському голові Бабяк З.А. ЗАЯВА Просимо Вас збудувати у нашому місті скейтпарк, тобто спеціально збудований майданчик для людей, які займаються екстремальними видами спорту, такими як самокат, скейтборд, стрітборд, велосипеди ВМХ, і т.п., щоб кататися і вдосконалювати трюки. В нашому місті багато підлітків та молоді, які мають спортивний інтерес та спеціальний спортивний інвентар і потребують фізичного та спортивного розвитку, але не мають змоги вдосконалюватись, тому що не мають спеціально відведеного місця і виконують ці трюки прямо у центральному сквері. Мешканці м. Берегово»

Всього за кілька годин під заявою підписалися кількадесят берегівчан, і кількість підписів зростає, в чому можна переконатись, зайшовши у пост у Громадському Форумі Берегівщини. А розпочалася дискусія з пропозиції обговорити ситуацію в оновленому сквері на Площі Героїв. Навколо реконструйованого меморіалу в пам'ять жертв Другої світової війни регулярно тренуються підлітки, на скейтбордах та спортивних велосипедах.

Одних городян обурює етичний бік проблеми, адже таким чином проявляється неповага до людей, на чию честь стоїть монумент. Інших турбує безпека людей, особливо маленьких дітей, які наражаються на ризик бути збитими з ніг юними спортсменами. Протилежної думки люди, які стали на захист скейтерів – мовляв, це ж добре, коли діти проводять час за спортивними вправами, а не комп’ютерами чи алкоголем. Втім, більшість диспутантів зійшлися у думці, що сучасному місту необхідний власний скейт-парк, спеціально облаштований майданчик для тренувань в екстремальних видах спорту.

Тим більше, що аналогічні парки вже будуються в інших містах Закарпаття, зокрема, в Тячеві вже є, в Мукачеві – запланований.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp