Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Чернівцях напали на учасників акції проти Тимошенко

3 листопада 2018 р., 18:25

Поліція затримала 18 учасників акції.

 

Поліція затримала 18 учасників акції, відвезла їх до райвідділу, склала протоколи і відпустила.

У Чернівцях відбулася бійка між мітингувальниками проти приїзду в місто лідера партії Батьківщина Юлії Тимошенко і представниками місцевого осередку партії, повідомляє видання Молодий Буковинець.

Тимошенко у Чернівцях зустріли пікетом. Учасники мітингу тримали в руках плакати, що звинувачують лідера Батьківщини у зв'язках із Росією, а місцевих представників партії - у роботі на Румунію.

Зокрема, на плакатах були написи "Громадянин Румунії Мунтян - новий курс Тимошенко" (Іван Мунтян - голова Чернівецької облради, представник партії Батьківщина), "Вітаємо московську зозулю на Буковинському віче".

Активісти партії Тимошенко спробували відібрати плакати у мітингувальників, зав'язалася бійка. При цьому Мунтян також брав участь у бійці. Прихильники Тимошенко не дозволили журналістам здійснювати фотофіксацію акції, зазначає видання.

У результаті правоохоронці затримали учасників акції. За даними користувачів соцмереж, 18 осіб доставили в райвідділ і після складання протоколів відпустили. При цьому нападників на мітингувальників не затримували.Нагадаємо, що Вадим Рабинович, Юлія Тимошенко і Юрій Бойко очолили рейтинг маніпуляторів і брехунів за підсумками третього кварталу цього року. Правдивість фактів у висловлюваннях українських політиків перевіряла аналітична організація VoxUkraine, яка опублікувала результати досліджень.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp