Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Затриманий снайпер з Майдану звільнений із Нацгвардії - ГПУ

15 листопада 2018 р., 19:01

Горбатюк підтвердив арешт снайпера, який стріляв у майданівців.

На момент затримання чоловік був уже протягом двох років звільнений з Нацгвардії. В НГУ також спростували затримання своїх бійців.

Колишній снайпер Внутрішніх військ МВС, заарештований за підозрою у вбивстві активістів Майдану в Києві, був звільнений з Нацгвардії. Про це повідомив начальник департаменту спецрозслідування Генпрокуратури Сергій Горбатюк, пише LIGA.net.

За його словами, затриманому оголосили підозру у скоєнні злочинів за ч. 2. ст. 115 (Умисне вбивство) і ч. 3 ст. 365 (Перевищення влади або службових повноважень співробітником правоохоронного органу) КК.

Разом з тим, Горбатюк спростував інформацію, що затриманий є військовослужбовцем Нацгвардії. За словами представника ГПУ, на момент затримання чоловік був уже протягом двох років звільнений з Нацгвардії.

У Нацгвардії також спростовують причетність будь-кого з діючих снайперів НГУ до розстрілів активістів Євромайдану.

Раніше ЗМІ повідомили про затримання снайпера Нацгвардії за підозрою у вбивстві активістів Євромайдану на вул. Інститутська в Києві 20 лютого 2014 року.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp