Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Снайпер із Закарпаття одружився з дівчиною-військовою

17 листопада 2016 р., 20:32

Кохання на війні

Почуття попри все.

Сюжет про одруження Романа та Дарини – військовослужбовців 8-ї окремої гірсько-штурмової бригади – увійшов до випуску «ТСН. Ніч». Кореспонденти розповіли про історію кохання та одруження пари у Хотинській фортеці на Буковині.

22-річний Роман, командир підрозділу снайперів, родом із Рахівщини, за плечами має бої в Луганському аеропорту, поблизу Щастя та Станиці Луганської. Його наречена, за словами матері, від початку АТО теж оббивала пороги військкомату. Познайомилися молодята в поїзді дорогою на полігон. Зустрічалися всього кілька місяців.

Пропозицію Роман зробив дівчині телефоном – саме в той час, коли їхні позиції обстрілювали з мінометів. «Міни падали, я в кутку сидів, думав, щоб усе добре закінчилося. Подзвонив ій, сказав: «Чуєш, як у нас тут?» І тут же запропонував одружитися», – розповідає.

На балконі Княжого палацу, що посеред Хотинської фортеці, наречені дали клятву у вірності одне одному. Свідками церемонії стали не тільки друзі та родичі, а й туристи. За словами дівчини, служба в АТО навчила її цінувати кожну хвилину життя.

Молодята відпочиватимуть удома близько тижня. Відтак обоє повернуться в розпорядження своїх підрозділів. Служитимуть до перемоги.

Газета "Новини Закарпаття"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp