Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міська влада Берегова закликає ентузіастів взяти відповідальність за скейт-парк

16 листопада 2018 р., 08:25

Місце для скейт-парку вже обрано. Справа за тими, хто його доглядатиме.

Розпочата на самому початку листопада суспільна дискусія щодо необхідності створення в Берегові парку для зайняття екстремальними видами спорту (див. Берегівчани просять міську владу влаштувати в місті скейт-парк ) має реальне продовження. Як повідомив нашому сайту міський голова Золтан Бабяк, міською радою висунута пропозиція облаштувати під зону відпочинку ділянку набережної на Верке по вулиці Кініжі, за мостом, що на перехрестку з вул. Верешмарті.Варто відзначити, що ця ділянка давно потребує гідного облаштування. В 2013 році, з метою привернення уваги до занедбаного стану місцевої прибережної зони, низка громадських організацій провели тут капітальне прибирання. Захід відбувся рамках всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою» . Тоді з території було вивезено цілу вантажівку сміття. Однак невдовзі, «зусиллями» місцевого населення зона знов набула занедбаного вигляду. (Див. Лише небайдужі приєдналися до прибирання парку «Кініжі» в Берегові).

Після прибирання в 2013 роціНаразі фахівцями відділу архітектури при міськраді вже зроблена візуалізація майбутньої відпочинкової зони, в якій знайдеться місце і майданчику для занять екстремальним спортом- - скейтбордінгом, велоакробатикою тощо.Однак постає питання – хто нестиме відповідальність за безпеку дітей та підлітків при виконанні небезпечних трюків, і хто стежитиме за порядком на виділеному спорт-майданчику? В мерії пропонують відгукнутися представників місцевої громадськості (насамперед, організованої в спортивні чи молодіжні об’єднання) з метою обговорення розподілу відповідальності за функціонування «скейт-парку» між міською владою та громадськими активістами, які ініціювали створення даного об’єкту.


Освіта 16.11.2018 08:40 IP: 9.105.213.194
А що у Будапешта вже гороші закінчилися?

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp