Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Що говорять ЗМІ про матч "Говерла" - "Ворскла"?

9 серпня 2014 р., 18:26

Команда Грозного була в рази цікавішою, проте з влучністю відчувала проблеми.

Станислав Салата, Football.ua:

«В целом такой результат вполне справедлив. Были периоды в матче, когда периодически угрожала воротам соперника Полтава, были довольно нервные для ее обороны отрезки, но в итоге соперники не сумели воспользоваться ни одним из моментов, которые изредка возникали при равной игре.»

Іван Вербицький, ua-football.com:

«Сухий дебют конкурентів Шовковського. Результат 0:0 варто визнати справедливим підсумком поєдинку. Кого такий результат вдовольнив точно, так то двох запорізьких воротарів з динамівськими серцями. Ні Богуш, ні Коваль багато роботи не мали, але в тих моментах, у яких від них щось залежало, діяли надійно.»

Ігор Заржицький, football.sport.ua:

«Нельзя сказать, что до конца встречи соперники смирились с ничьей, они по-прежнему старались быстро переходить в атаку. Таким образом, сыграв вничью 0:0, и «Говерла», и «Ворскла» оставили в графе победы неприятные нули. Впрочем, для полтавской команды поездка в Ужгород запомниться тем, что именно здесь она набрала свое первое очко в чемпионате страны.»

football24.ua:

«…фактично момент у "Ворскли" був лише один: Коваль був безсилим, але Дедечко не зумів переправити снаряд у сітку з кількох метрів.

Команда Грозного була в рази цікавішою, проте з влучністю відчувала такі ж проблеми. Фещук та Шацьких схибили у вирішальних моментах, ще в кількох епізодах надійно зіграв Богуш. Схоже, візит білоруського форварда Сергія Кузнецова на ужгородський "Авангард" є цілком виправданим.»

Олександр Харламов, ua-tribuna.com:

Эта совсем не нулевая игра закончилась без голов. В первом тайме активнее действовали ужгородцы, а после перерыва полтавчане. В целом справедливая ничья.


ФК "Говерла"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp