Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Нафта просіла ще на долар за кілька годин

24 листопада 2018 р., 09:40

Нафта за день подешевшала майже на чотири долари.

З початку тижня вартість Brent впала на 12%.До вечора п'ятниці, 23 листопада, падіння цін на нафту посилилося, Brent опустилася нижче за $59 за барель, а вранці котирування стартували нижче за 62 долари, пише агентство Bloomberg.Січневий ф'ючерс на Brent на лондонській біржі ICE Futures до 18:30 подешевшав на $3,87 (6,18%), до $58,68 за барель.Контракт на нафту WTI з постачанням у січні в системі Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) опустився на $3,59 (6,57%) - до $51,04 за барель.З початку тижня вартість Brent впала на 12%, WTI - на 9,6%. Нафтовий ринок завершує в мінусі вже сьомий тиждень поспіль. Останній раз таке тривале падіння спостерігалося в 2015 році.

Як зазначає Bloomberg, песимізм нафтотрейдерів досяг такого розмаху, якого не було навіть під час обвалу нафтового ринку в 2014 році.Перевищення опціонів на продаж над опціонами на купівлю протягом наступних 12 місяців досягло максимуму за всю історію спостережень, які агентство веде з 2013 року.Основні фактори, що впливають на нафтовий ринок, не змінилися: зростання попиту сповільнюється, а виробництво, як очікується, продовжить збільшуватися.Різкий обвал цін на нафту пішов після заяви Саудівської Аравії про рекордний обсяг видобутку нафти.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp