Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Грузії затримали зятя Президента

6 грудня 2018 р., 19:03

Правоохоронці під час затримання вилучили зброю, яку підозрювані перед цим викинули у вікно.

У Грузії в результаті спецоперації затримали зятя чинного президента Георгія Маргвелашвілі. Про це в четвер, 6 грудня, повідомляє Эхо Кавказа з посиланням на місцевий телеканал.

Зазначається, що Міндія Гогочурі і його друг були затримані в Тбілісі напередодні вночі в будинку, де Гогочурі винаймає квартиру.

У результаті слідчих заходів поліцейські вилучили вогнепальну зброю. Згідно з поширеною інформацією, Гогочурі і його знайомий викинули зброю з вікна перед початком спецоперації.

Затриманий Міндія Гогочурі є цивільним чоловіком падчерки четвертого президента Грузії Георгія Маргвелашвілі - дочки першої леді Макі Чичуа від першого шлюбу.

З ім'ям зятя президента пов'язано кілька кримінальних інцидентів. За останні кілька років Гогочурі двічі опинявся в лікарні з вогнепальними пораненнями. У січні 2017 року разом з ним був поранений його друг, якого згодом затримали за незаконне зберігання наркотиків.

Нагадаємо, 2 грудня МВС Грузії повідомило про затримання шістьох громадян Україниі одного громадянина Грузії. В ході обшуків у їхніх готельних номерах були вилучені пістолети Беретта і Макаров, автоматичні ручні рушниці і різні боєприпаси.

Як відомо, 28 листопада в Грузії відбувся другий тур президентських виборів, перемогу в якому здобула Саломе Зурабішвілі. Вона змінить Георгія Маргвелашвілі на посаді президента.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp