Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

РФ проводить навчання підводних човнів біля Криму

25 грудня 2018 р., 18:59

Російська субмарина.

Підводні човни Чорноморського флоту відпрацьовують "відрив від стеження", задіяно дві субмарини.

Росія проводить навчання підводних човнів Чорноморського флоту біля берегів Криму. Про це повідомляє Міністерство оборони РФ у п'ятницю, 21 грудня.

"Підводні човни Чорноморського флоту (ЧФ), перебуваючи в морських полігонах бойової підготовки Чорного моря, проводять спільні навчання відповідно до плану діяльності сил (військ) флоту", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, під час навчань підводні човни відпрацьовують "відрив від стеження".

"В ході двостороннього навчання екіпаж одного човна має здійснювати відрив від стеження, а екіпаж другого - максимально довго його підтримувати. У період перебування в підводному положенні обидва човни повинні йти максимально таємно. Щоб виключити зайві шуми, переміщення екіпажу всередині корабля обмежене. Акустик ретельно прослуховує море і виконує пошук підводного човна-противника", - повідомили у відомстві.

Раніше ЗМІ повідомили, що з Криму в напрямку Азовського моря висунувся російський ракетний фрегат.

Напередодні глава РНБО Олександр Турчинов заявив, що Україна готується знову відправити військові кораблі через Керченську протоку.

У Москві його заяву сприйняли, як оголошення майбутньої провокації, про яку раніше заявив глава МЗС РФ Сергій Лавров. За його словами, Україна нібито готує провокацію біля адмінкордону з Кримом в кінці грудня, щоб продовжити воєнний стан, що закінчується 26 грудня.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, своєю чергою, заявив, що Лавров "сам це придумав".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp