Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Чорному морі сів на мілину суховантаж (ВІДЕО)

27 грудня 2018 р., 15:34

Суховантаж Surov під прапором Монголії сів на мілину на південний схід від мису Залізний Ріг.

Суховантаж Surov під прапором Монголії сів на мілину на південний схід від мису Залізний Ріг. Капітан судна сигнал SOS не подавав.

Суховантаж сів на мілину в Чорному морі біля селища Таманський у Краснодарському краї РФ. Екіпаж евакуйовано, повідомляє Интерфакс із посиланням на регіональне управління МНС Росії 25 грудня.

"Суховантаж Surov під прапором Монголії сів на мілину в акваторії Чорного моря, на південний схід від мису Залізний Ріг. За попередніми даними, у судна в результаті шторму був порваний якірний ланцюг. Капітан судна сигнал SOS не подавав", - йдеться в повідомленні.

На борту судна Surov у момент події перебували 11 членів екіпажу - всі вони були благополучно евакуйовані на берег. За даними місцевих ЗМІ, екіпаж складався з дев'яти росіян і двох азербайджанців. Зараз готується операція зі зняття судна з мілини.

"Операцію зі зняття судна з мілини готується виконувати рятувальний буксир Спасатель Демидов", - сказало джерело.

Стверджується, що розливу нафтопродуктів не сталося і шкоди навколишньому середовищу не завдано.

Раніше у Швеції затримали п'яного російського капітана і його помічника, які посадили судно на мілину недалеко від міста Оскарсхамн.

А минулого тижня на північному заході Туреччини, біля узбережжя міста Шиле, у Чорному морі через сильний шторм сіло на мілину вантажне судно Наталія. Команду вдалося евакуювати.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp