Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

План "бізнесменів" зазнав краху

4 лютого 2019 р., 10:30

Поліцейські Закарпатської області затримали двох наркозбувачів, які займалися незаконним «бізнесом» у Берегівському та Виноградівському районах. За цими фактами триває досудове розслідування.

1 лютого працівники Берегівського відділу поліції в населеному пункті Нове Село в ході огляду після проведення оперативної закупки виявили у мешканця села Велика Копаня, 1996 року народження, наркотичний засіб, ззовні схожий на «метамфетамін». Речовий доказ вилучено та направлено на дослідження.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 307 Кримінального кодексу України, тобто зберігання наркотиків з метою збуту. Слідство у справі триває.

Крім того, 01 лютого, Управління протидії наркозлочинності ГУНП Закарпаття спільно з Виноградівськими правоохоронцями в ході проведення оперативних заходів, виявили у жителя міста Виноградів, 1975 року народження, 19 полімерних пакетиків з порошкоподібною кристалічною речовиною зовні схожою на «метамфітамін», які чоловік заздалегідь розфасував для подальшого їх збуту.

© Офіційний сайт Головного управління Національної поліції в Закарпатській області : https://zk.npu.gov.ua/news/Informacziya/zakarpatski-pravooxoronczi-zatrimali-narkozbuvachiv-u-beregivskomu-ta-vinogradivskomu-rajonax/

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp