Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Україні ще один суд припинив роботу: немає суддів

6 лютого 2019 р., 08:29

У Любомльському районному суді залишився тільки один суддя, який захворів і не вийшов на роботу.

Любомльський районний суд Волинської області припинив роботу через відсутність суддів.Про це йдеться в повідомленні прес-служби суду.Відзначається, що в штаті суду лише 5 посад суддів, з яких тільки 3 були заповнені. З цих 3 суддів у 2 завершився 5-річний термін повноважень. Таким чином, здійснювати правосуддя в суді може тільки 1 суддя - Степан Чишій.

"У зв'язку з тимчасовою непрацездатністю голови суду Чишія Степана Степановича Любомльський районний суд Волинської області з 5 лютого 2019 року не здійснюватиме розгляд справ і матеріалів, що надійшли на його розгляд", - сказано в ньому.В період відсутності судді канцелярія суду продовжуватиме здійснювати прийом і реєстрацію заяв, позовів, матеріалів і клопотань поліції, обвинувальних актів, однак автоматизований розподіл справ здійснювати не буде.За таких обставин всі справи, що надходять до суду, будуть зберігатися в канцелярії до виходу голови суду на роботу.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp