Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Роликові ковзани: робимо правильний вибір

13 лютого 2019 р., 17:08

Катання на роликах давно стало невід’ємною частиною дитячої та підліткової субкультури.

Однак, щоб це заняття приносило максимум користі для здоров’я і задоволення, до вибору роликових ковзанів потрібно підійти із усією відповідальністю.

Економити на покупці не варто. 

Основним критерієм, на який потрібно опиратись при виборі роликових ковзанів, є безпека. Не варто намагатись сильно зекономити при покупці. Дешеві ролики часто призводять до деформації стопи та до аварійних ситуацій під час катання. Ролики мають бути зручними та надійними. Бажано також, щоб інвентар був виготовлений з екологічних матеріалів. Що ж стосується товару для дітей, то до попередніх критеріїв додається ще й легка вага, а також міцність. На щастя, сьогодні за посиланням представлено значну кількість якісного товару, що відповідає усім вимогам.

Краще не скупитись і купити товар відомого виробника, що встиг себе зарекомендувати з позитивного боку. Неякісний варіант може підвести у будь-який момент, до прикладу, на великій швидкості можуть відлетіти колеса. Відповідно, наслідки такої аварії можуть бути дуже неприємними.

Прискіпливо обираємо матеріал черевика. 

Аби катання приносило задоволення, варто звернути увагу й на матеріал, з якого виготовлений черевик. Він обов’язково повинен “дихати” , щоб ноги не потіли й не виникало дискомфорту під час катання. Якщо ж матеріал “дихати” не буде, на ногах досить швидко з’являться мозолі та інші проблеми. Що стосується внутрішнього черевика, то він повинен максимально щільно прилягати до ноги спортсмена й мати міцні шви. Зовнішній черевик, в свою чергу, має бути жорстким і міцним. Ще в магазині перевірте, аби нога не бовталась і не завалювалась.


Якщо ви обираєте роликові ковзани для дитини, то вибір буде обумовлений не лише досвідом юного спортсмена, а і його віком. По віку ролики діляться на кілька типів:

від 5 до 7 років

від 8 до 10 років

від 11 до 13 років

Для їзди на роликах варто придбати ще й додаткове спорядження: наколінники, налокітники й шолом. Цим спорядження не варто нехтувати навіть дорослим і вправним ролерам.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp