Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Для учасниць "Оптиміста" і "Вибору" влаштували свято

6 березня 2017 р., 20:48

З нагоди 8 Березня

Святкове частування напередодні Міжнародного дня жінок за сприяння управління праці та соціального захисту населення Ужгородської міської ради влаштували для учасниць Ужгородського товариства інвалідів праці та дитинства «Оптиміст» та Закарпатського регіонального центру соціально-трудової реабілітації та професійної орієнтації «Вибір».

Привітати жінок із прийдешнім весняним святом завітав сьогодні заступник міського голови Ужгорода Олександр Білак. Він передав добрі побажання від міського голови Богдана Андріїва гарного настрою, натхнення, щастя та благополуччя, зазначивши, що міська влада й надалі всіляко допомагатиме та сприятиме хорошим ініціативам, які запроваджують представники організацій, що захищають права та інтереси людей з обмеженими фізичними можливостями.

У свою чергу керівник Ужгородського товариства інвалідів праці та дитинства «Оптиміст» та Закарпатського регіонального центру соціально-трудової реабілітації та професійної орієнтації «Вибір» Василина Марко подякувала меценатам та міській владі Ужгорода за підтримку.

 
Прес-служба Ужгородської міської ради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp