Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

48 підприємців Тячівщини взяли відпустку

15 серпня 2014 р., 10:55

Термін її - місяць.

48 підприємців Тячівщини, сплачуючи єдиний податок, скористалися правом на відпустку

За словами заступника начальника управління – начальника відділу адміністрування податків і зборів фізичних осіб УДЗФО ДПІ у Тячівському районі ГУ Міндоходів у Закарпатській області Тетяни Русин, наразі 2843 фізичні особи-підприємці перебувають на обліку в інспекції як платники єдиного податку. З них 48 вже скористалися своїм правом на відпустку, передбаченим статтею 295 Податкового кодексу України.

Наразі право на такий «відпочинок» мають підприємці-спрощенці першої та другої груп, які не використовують працю найманих працівників. Такі особи звільняються від сплати єдиного податку протягом одного календарного місяця на рік на час відпустки. Щоб скористатися таким правом, підприємцям необхідно подати до податкової інспекції за місцем обліку заяву у довільній формі, де зазначити період щорічної відпустки.Варто зазначити, що на час відпустки підприємець не проводить підприємницьку діяльність, однак це не звільняє його від сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування за цей період.
За матеріалами ДПІ у Тячівському районі

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp