Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Єдинщики" Тячівщини сплатили 4,5 мільйони

15 травня 2014 р., 21:56

У районі спостерігають позитивний розвиток малого бізнесу.

Понад 4,5 млн. грн. єдиного податку отримав бюджет Тячівського району. Саме таку суму сплатили платники, які працюють і звітують за спрощеною системою оподаткування, за чотири місяці поточного року. 

Про це повідомив заступник начальника ДПІ у Тячівському районі ГУ Міндоходів у Закарпатській області Іван Мандзюк.

Більша частка цієї суми надійшла від фізичних осіб. Приватні підприємці сплатили до бюджету майже 4 млн. грн. Порівняно з аналогічним періодом минулого року це майже на 400 тис. гривень більше.

– На сьогодні на спрощеній системі оподаткування у Тячівському районі працюють 2864 фізичні осіби-підприємці. Особливою популярністю користується ІІ група – на ній працює 2167 підприємців. Першу групу обрали 378 осіб, а третю – 317 підприємців, – зазначив Іван Мандзюк.

Юридичні особи за чотири місяці поточного року сплатили єдиного податку на суму 603 тис. гривень. На думку фахівців інспекції, динаміка розвитку суб’єктів малого бізнесу свідчить про те, що ті кроки реформування податкової системи, які сьогодні втілюються в життя, дають позитивні результати.
За матеріалами ДПІ у Тячівському районіГоловного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp