Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові затримали молодика, що пограбував місцеву АЗС

14 березня 2014 р., 10:32

Серед ночі в чергову частину Берегівського райвідділу міліції поступило повідомлення від працівника Державної служби охорони Мукачівського МВ про те, що надійшов сигнал із АЗС, яка розташована в місті Берегово, де було скоєно розбійний напад.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що близько 01.40 год., коли оператор вийшов з приміщення АЗС справити природні потреби, він отримав по голові удар твердим предметом, від чого упав обличчям на землю. Після чого невідома особа чоловічої статі забрала гроші з каси в сумі біля 1000 гривень та зникла у невідомому напрямку. 

Співробітники сектору карного розшуку Берегівського райвідділу міліції спільно з працівниками Управління карного розшуку Закарпатської області за лічені години розкрили даний розбійний напад.

В ході проведення оперативно–розшукових заходів правоохоронці встановили й затримали нападника. Ним виявився раніше судимий 19-річний мешканець міста Берегово. Останній в скоєному зізнався. Речові докази вилучено. З’ясовуються всі обставини скоєного злочину. 

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ст.187 ч.3 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло чи сховище). Караються такі дії позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.
 
Берегівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp