Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Українських та словацьких прикордонників навчатимуть спільному патрулюванню

20 лютого 2019 р., 12:05

Вже завтра

21 лютого о 13.00 у відділі прикордонної служби «Ужгород» за адресою: м.Ужгород, вул.Собранецька, 200, відбудуться спільні навчання представників Чопського прикордонного загону Держприкордонслужби України та Управління Прикордонної поліції та Поліції у справах іноземців м.Собранце Президії поліцейського корпусу Словацької Республіки.
Метою заходу є удосконалення знань та практичних навичок персоналу щодо організації та проведення спільних патрулювань на ділянці українсько-словацького кордону, а також підвищення рівня взаємодії правоохоронців обох сторін. У тренінгу братимуть участь співробітники прикордонних відомств України та Словаччини, які проходять службу у відділах прикордонної служби та безпосередньо залучаються до несення служби у складі спільних патрулів.
До співпраці запрошуються представники засобів масової інформацію. Акредитація до 10.00 21.02.2019 року за телефонами: 0501729351, 0677985858.






Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp