Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатський футболіст підкорює Болгарію

22 лютого 2019 р., 14:05

Закарпатський футболіст Євген Добровольський змінив словацьку четверту на болгарську вищу лігу.

Євген Добровольський відомий на Закарпатті гравець, який в обласному чемпіонаті запам’ятався високими досягненнями за два клуби: з рідним чопським Локомотивом ставав чемпіоном Першої ліги Західної зони 2015 року, а з ФК Ужгород здобував золото у Вищій лізі у 2016 році. З 2013 по 2016 роки виступав за U19 та дубль ужгородської Говерли.

У 2017 році став чемпіоном Ужгородської футзальної ліги у складі Проспекту. А в цьому сезоні провів декілька матчів першого кола за УТЕІ.

Останні два сезони 24-річний чопський футболіст провів у сусідній Словаччині, звідки і перебрався до Болгарії. Його новий клуб ФК Верея наразі замикає турнірну таблицю Вищої (або як її називають у Болгарії Першої) ліги, тож головне завдання у клубу - залишитись у вищому дивізіоні. Для виконання цієї задачі було покликано добре відомого закарпатським вболівальникам тренера Олександра Севідова (очолював Говерлу Ужгород в 2011-2013 роках), який в середині січня приступив до роботи. А на початку лютого в команді з’явився Добровольський, який прийняв участь у всіх трьох товариських поєдинках, а в офіційних матчах проти Лудогорца (0:0) та Дунав Русе (0:1) виходив зі старту і проводив на полі всі 90 хвилин, пише Lobda.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp