Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У НСТУ прокоментували пропозицію про телеміст

11 квітня 2019 р., 23:55

Телемосту для дебатів проводити не будуть.

У Національній суспільній телерадіокомпанії заявили, що телеміст не є дебатами і не передбачений законодавством.

Телемосту між кандидатами у президенти Петром Порошенком і Володимиром Зеленським не буде. Про це в четвер, 11 квітня, повідомила піар-директор UA: Суспільне мовлення Вікторія Сидоренко в коментарі Укрінформу.

"Телеміст не є участю в дебатах кандидата в президенти. Участю в дебатах є присутність у студії в тому форматі, який прописаний у законодавстві", - сказала вона.

Сидоренко уточнила, що в постанові Центральної виборчої комісії від 5 травня 2014 року Про порядок проведення Національною суспільною телерадіокомпанією України передвиборних теледебатів між кандидатами на пост Президента України детально прописані всі аспекти проведення дебатів.

"Весь порядок проведення дебатів прописаний ЦВК, і відступати від нього ми не можемо, і не можемо змінювати той формат, який визначений законодавством", - резюмувала Сидоренко.

Нагадаємо, сьогодні у штабі Зеленського запропонували провести дебати в режимі телемосту. При цьому Порошенко буде в студії, а Зеленський - на стадіоні.

Напередодні в штабі Порошенка заявили, що діючий президент проведе дебати 14 квітня на стадіоні, а також 19-го у студії Суспільного.

Зеленський раніше оголосив, що його дебати відбудуться на Олімпійському 19 квітня.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp