Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Донбасі за день дев'ять обстрілів, втрат немає

4 травня 2019 р., 23:32

Українські військові в районі Попасної

На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь, зазначили в штабі.

Підрозділи сепаратистів з початку нинішньої доби дев'ять разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі. Два рази застосовувалася зброя, заборонена Мінськими угодами. Українські військові не постраждали, повідомляє в вечірньому зведенні прес-центр штабу операції Об'єднаних сил в суботу, 4 травня.


Зазначається, що ворог відкривав вогонь з 120 і 82 мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Були обстріляні позиції ЗСУ біля міста Мар'їнка, села Новомихайлівка, селища Піски, селища Талаківка і села Лебединське. Також ворог відкривав вогонь біля селища Зайцеве, селища Луганське і населеного пункту Золоте-4.

"Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються. Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою", - зазначили в штабі.

Нагадаємо, за добу 3 травня на Донбасі зафіксували 21 обстріл з боку сепаратистів.Дев'ять разів застосовувалася заборонена Мінськими угодами зброя. Поранення отримали двоє українських військових.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp