Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Виноградівщину завтіла польська делегація

8 травня 2019 р., 11:45

На Виноградівщині кілька днів перебувала делегація з гміни Біловежа Гайнівського повіту Підляського воєводства

Відповідну інформацію оприлюднили на сторінці “Виноградівська районна рада” у соцмережі Фейсбук.

“Делегація з польського містечка Біловежа відвідала наш район на запрошення Виноградівської районної ради для налагодження партнерських зв’язків. Відтак у рамках робочої зустрічі вдалося обговорити подальшу співпрацю щодо розвитку транскордонного співробітництва”, – йдеться у повідомленні.

Гостей з-за кордону приймали голова районної ради Віталій Любка, керівник апарату Єлизавета Арвай, начальник фінансово-господарського відділу Тетяна Василькун та директор міського будинку культури Святослав Гал. Керівник ради розповів про туристичний потенціал Виноградівського району, його соціально-економічні показники. Після чого сторони обговорили питання спільної участі у грантових проектах Європейського Союзу. Слід відмітити, що заклади соціальної сфери гміни активно беруть участь у грантових проектах й таким чином оновлюють їхню матеріальну базу тощо.
Окрім того, для делегації провели екскурсію містом, ознайомили з туристичними комплексами району, творчістю наших фольклорних колективів.

{g}

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp