Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дубівські школярі зіграли футбольний матч з своїми тренерами

10 травня 2019 р., 10:05

У Дубівській ЗОШ І-ІІІ ст. проводиться чимало спортивних дійств, у яких беруть участь не тільки учні, а й педагоги

Улюбленим спортивним святом серед них для шкільної дітвори є фінальний футбольний матч між учнівською командою та збірною вчителів. У закладі ці змагання проводяться вже 15 років поспіль, а засновником та спонсором їх проведення є вчитель фізкультури М.Ф.Максимовський.

І цей рік не був винятком, тож 3 травня довгоочікуване спортивне свято відбулося.

Найперше, до учасників змагань та вболівальників звернувся директор школи Й.А.Гарга. Він привітав їх зі святом та побажав видовищної гри. Також висловив подяку організатору дійства М.Ф. Максимовському, натомість Микола Федорович подарував директору закладу футболку з автографами збірної вчителів.

Відтак, розпочались футбольні баталії. Початок гри був за вчителями: декілька цікавих композицій, одна з яких закінчилася голом, Микола Федорович відкрив рахунок. Однак юні спортсмени не здались, і вже до кінця першого тайму забили три м’ячі у ворота наставників. А після перерви одинадцятикласники забивають черговий, четвертий гол.

Після таких влучних маневрів учнів, здавалось, що команда вчителів вже не зможе здолати вихованців. Однак директор школи провів кілька вдалих замін, а завдяки зусиллям В.В.Крегула та М.Ф.Максимовського рахунок став 3:4. Наприкінці гри педагогам й зовсім вдалось уникнути поразки.

За команду педагогів грали також Й.А.Гарга, О.Є Парамонов, О.М.Ігнатишин, Р.М.Леспух, П.М.Цубера та Ю.Ю.Шкиндя.

Суддею матчу був І.І.Максимчук, який відмінно виконав свою роботу.

Кращими гравцями матчу стали С.Аннишинець та М.Ф.Максимовський.
Висловлюю подяку класному керівнику 11 –А класу В.П.Соймі та організатору дійства М.Ф.Максимовському, який наприкінці змагань почастував усіх учасників смачним обідом.

Юрій Шкиндя, вчитель фізкультури Дубівської ЗОШ І-ІІІ ст.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp