Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Департаменті міського росподарства дали роз’яснення

14 червня 2019 р., 12:50

В Ужгороді

Департамент міського господарства Ужгородської міської ради роз’яснює ситуацію з неналежним утриманням окремих об’єктів міського благоустрою, несвоєчасним прибиранням території та викошування зелених зон загального користування

25 лютого та 26 лютого 2019 року департамент міського господарства як розпорядник бюджетних асигнувань на утримання об’єктів міського благоустрою на виконання Програми благоустрою міста Ужгород на 2019 рік на платформі публічних закупівель системи PROZZORO оприлюднив закупівлі послуг із утримання доріг та послуг з озеленення й утримання зелених насаджень. Однак через недобросовісність одного з товариств (ТОВ «Уж-МЕНЕДЖЕР», директори товариства Микола Пастухов та Сергій Ковпак), що бере участь у закупівлі, станом на сьогодні вже четвертий раз зірвано проведення аукціону щодо закупівлі послуг. Товариство має незначну/непрозору історію виконання робіт із утримання об’єктів благоустрою, на розгляді Постійно діючої адміністративної колегії Антимонопольного комітету України з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері публічних закупівель знаходиться чергове звернення щодо неправомірного відхилення пропозиції учасника торгів, що призводить до негативних наслідків - неналежного утримання територій загального користування (прибирання та викошування газонів) і значно погіршує імідж обласного центру в цілому.

Сказати про точну дату проведення закупівлі послуг з утримання об’єктів міського благоустрою наразі не є можливим. Чинні нормативні акти не передбачають можливість закупівлі послуг за бюджетні кошти без використання системи PROZZORO, тому замовник - департамент міського господарства - не може прогнозувати точну дату проведення торгів.

Враховуючи викладене, виконавчий комітет Ужгородської міської ради та департамент міського господарства просять вибачення в ужгородців та гостей міста за неналежний стан окремих вулиць та зелених зон міста і разом з тим докладає всіх зусиль, щоб в Ужгороді було чисто.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp