Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Дніпрі пройшов Чемпіонат України з карате

15 червня 2019 р., 10:00

Юні закарпатські спортсмени взяли участь у чемпіонаті з карате

У м. Дніпро, нещодавно відбувся Чемпіонат України з карате (версіяWKC ). Змагання організовані Міністерством молоді та спорту України та національною конфедерацією карате. Закарпатську область на цих відповідальних змаганнях представили вихованці відомого тренера з м. Мукачево, майстра спорту, тренера вищої категорії з карате - Романа Маслигана. Підопічні Романа Михайловича зуміли привести 10 нагород різного ґатунку.

Так чемпіоном України серед дітей 6-7 років став Юлдашев Жавохір, який не дав жодного шансу своїм супротивникам в особистих та у командних змаганнях. Золото також приніс і Дмитро Бровчук в командному куміте та бронзу в особистих змаганнях. В особистих змаганнях також відзначився Дзямко Андрій, який у категорії 18 і старше став срібним призером Чемпіонату України. Бронзові нагороди завоювали Фабрицій Софія, Маслиган Миколай, Мікла Богдан, Хайнас Саша, Плітченко Іван. Високим результатам сприяли змагання ,які на передодні відбулись у Мукачево де участь взяли спортсмени Іршави, Довгого, Калуша та міжнародні змагання у Молдові (Чемпіонат Світу) та Чорногорії (Чемпіонат Європи), де наші спортсмени у складі збірної відстоювали честь України і повернулись з нагородами.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp