Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Гра наших футболістів не відповідає "основній обоймі"

23 серпня 2014 р., 16:41

Грозний не готовий випускати на поле вихованців закарпатської школи.

Наставник ужгородської команди в невеличкому інтерв’ю оцінив майбутнього суперника у 1/16 фіналу Кубка України - «Черкаський Дніпро», та розповів про кадрову ситуацію в команді.

Підготовка до кубкового матчу та аналіз опонента: "Працюємо в режимі звичайної підготовки. «Черкаський Дніпро» - команда, яка дійшла до півфіналу Кубка України, і тільки у додатковий час програла «гірникам», заслуговує на величезну повагу. Там більшість гравців, які вже пройшли школу УПЛ. Не треба його розглядати як суперника який не грає у «вищій лізі». У мене немає сумніву, що цей клуб через два роки поповнить лави команд, які грають у «Прем’єр лізі». Для цього вже є всі передумови: інфраструктура, організаційний компонент, є і хороша підтримка вболівальників на трибунах. Тому матч буде надважким. З жеребом нам, відверто кажучи, не пощастило. Звичайно, матчі чемпіонату нам важливіші ніж кубкові, але на поєдинок з черкаською командою я не відправлятиму резервний склад. Варто зазначити, що у поєдинках проти команди, яка представляє "Прем’єр лігу", суперник максимально амбітний і мобілізований. Футболісти таких команд, як правило, намагатимуться довести, що здатні грати на рівні з клубами УПЛ".

Про нинішню ситуацію у команді: "Вкотре нагадаю, що ми тільки у процесі становлення нової команди. В нас є набір футболістів і велика група молодих гравців, але бракує виконавців у середній лінії. Шарпар, Кочіш, Буяльський, Ле Таллек – вони, практично, вели всю гру в середині поля. Тому, наразі в нас немає зв’язуючої ланки між обороною і атакою. Будемо ставити гру з урахуванням якостей наявних гравців. Розумію, що жителі Закарпаття хотіли б бачити "своїх" виконаців у складі. Але зрозумійте, не можна штучно ставити тих, чи інших футболістів у основний склад. Вони гратимуть, але тоді коли їх рівень відповідатиме основній обоймі".




Інформаційний відділ ФК "Говерла"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp