Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатських журналістів запрошують у Київ

3 липня 2019 р., 10:30

На навчання

Другий набір на Академію виборчої журналістики стартував. Якщо ти журналіст/ка або студент/ка-журналіст останніх курсів з досвідом роботи? - Тоді тобі до нас. Академія виборчої журналістики має на меті підвищити рівень якості висвітлення виборчих процесів у засобах масової інформації.

Засоби масової інформації все частіше стають залежними від політичних ігор у виборчий період. Напередодні парламентських виборів актуальною постає тема висвітлення цього процесу в ЗМІ. Тому, Інститут «Республіка» спільно з Громадським радіо започатковують Академію виборчої журналістики.

Дата: 11-12 липня

Місце проведення повідомлять у листі з підтвердженням участі

Реєстрація учасників обов’язкова за посиланням.

Кількість місць обмежена, чекайте на підтвердження участі.

Дедлайн реєстрації: 9 липня включно.

Під час Академії провідні фахівці, тренери/рки Громадського радіо розкриють теми:

журналістської етика у виборчий і міжвиборчий періоди,

перевірка інформації, робота з джерелами;

дезінформація, маніпуляції, фейки, чорний піар, російська пропаганда. Як у передвиборчих обіцянках факти відокремлювати від популізму;

журналістські стандарти та безпека,

права журналістів;

нові політичні технології на виборах;

політична реклама і «джинса»;

передвиборчі перегони і помилки журналістів та інші.

Навчання, проживання, харчування та проїзд забезпечуються організатором. Учасникам/цям, які проживають не в Києві, відшкодовуються дорожні витрати (квитки класу - плацкарт, купе та Інтерсіті ІІ класу).

Академія проходить у межах проекту «Якісна інформація - якісний вибір», який направлений на підвищення політичної культури серед населення України та підвищення якості інформаційного простору в період парламентських виборів.

Примітка. Проект «Якісна інформація - якісний вибір» реалізовується Інститутом «Республіка» в партнерстві з Громадським радіо за підтримки «Медійної програми в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews.








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp