Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зеленський анонсував продовження антиросійських санкцій ЄС

8 липня 2019 р., 18:37

Лідери ЄС пообіцяли президенту України, що секторальні і "кримські" санкції будуть продовжені на наступний рік і півроку відповідно

Секторальні і "кримські" санкції Європейського Союзу проти Росії будуть продовжені на наступні 12 і шість місяців відповідно. Про це в понеділок, 8 липня, заявив президент України Володимир Зеленський на спільній прес-конференції з лідерами ЄС, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Я радий був сьогодні почути від наших європейських друзів, що їх позиція щодо поведінки РФ залишається чіткою і незмінною. Секторальні і "кримські" санкції будуть продовжені на наступні 12 і шість місяців відповідно", - сказав Зеленський.

При цьому він підкреслив, що санкційна політика повинна бути продовжена до повного виконання Мінських домовленостей, відновлення суверенітету і територіальної цілісності України.

"Будь ласка, не думайте, що "санкції" - це моє улюблене слово. Моє улюблене слово - "мир". А санкційна політика - це останній цивілізований інструмент для його настання", - додав Зеленський.

На прес-конференції він також зазначив, що припинити військовий конфлікт на сході України можливо тільки шляхом дипломатії, наголосивши на важливості продовження санкцій.

Як повідомлялося, сьогодні в Києві розпочався саміт Україна - ЄС, в рамках якого президент України Володимир Зеленський, президент Ради Європи Дональд Туск, а також голова Європейської комісії Жан-Клод Юнкер провели зустріч.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp