Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді почався судовий двобій за захист Боржави від вітряків

16 липня 2019 р., 17:10

Закарпатський окружний адмінсуд почав запланований розгляд резонансної справи щодо скандального будівництва вітряків на полонині #Боржава

 

Позивач ГО "Неосфера" консолідовано з місцевими громадами, науковцями та представниками громадянського суспільства просять суд захистити екологічні права на безпечне довкілля жителів Карпатського регіону, яке несе сам процес будівництва гігантських вітряків на полонині Боржаві і принесе непоправної шкоди природі, фауні та екосистемі наших Карпат.

Адміністративний позов подала Громадська організація "Ноосфера" до Департаменту екології та природніх ресурсів Закарпатської ОДА про визнання незаконним та скасування виданого ним "позитивного" Висновку з оцінки вплипу на довкілля планової діяльності "Будівництво вітрової електростанції 120 МВт на території Воловецького та Свалявського району"

На захист нашої перлини Карпат приїхали декілька десятків жителів Міжгірщини та Свалявщини, які перед початком судового засідання провели імпровізований мітинг "За збереження Боржави", встановивши відповідні протестні плакати на огорожі суду.

Зокрема суддя Тетяна Скраль має сьогодні розглянути заяви різних громадських організацій та Пилипецької сільради про залучення до справи як третіх осіб на боці позивача, а опісля визначити дату засідання по суті.

Громадський правник Віталій Грегор


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp