Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Все залежить від Євросоюзу: Джонсон розповів як уникнути "жорсткого" Brexit

30 липня 2019 р., 20:19

Борис Джонсон поклав на ЄС відповідальність за Brexit без угоди між Лондоном і Брюсселем

Незважаючи на те, що раніше прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон визнав, що "жорсткий" Brexit близький як ніколи, він вважає, що такого сценарію можна уникнути.

За його словами, це можливо, але тільки якщо Євросоюз сам запропонує компромісні варіанти нової угоди між Брюсселем і Лондоном після виходу Великої Британії з ЄС.

"Якщо вони не можуть піти на компроміс, якщо вони дійсно не можуть цього зробити, то тоді, безсумнівно, ми маємо бути готовими до виходу без угоди. Все залежить саме від ЄС, це повинна бути ініціатива з їхнього боку, якщо вони хочуть, щоб ми це зробили", – зазначив Джонсон під час робочого візиту в Уельс.

Спілкуючись з місцевими фермерами, він запевнив їх у державній підтримці в разі проблем з виходом на звичні ринки після Brexit.

"Ми забезпечимо, щоб вони отримали необхідну підтримку. Якщо будуть труднощі з виходом на ринки, то ми допоможемо їм знайти нові ринки, ми зробимо оперативні заходи, націлені на підтримку як їх самих, так і їх доходів", – запевнив Борис Джонсон.

Нагадаємо, раніше він назвав умовою для ратифікації угоди про Brexit відмову від так званого бекстопа - запасного механізму по Північній Ірландії.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp