Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородку позбавили зручності пересування

27 серпня 2014 р., 12:42

У жінки поцупили велосипед.

Однак двоколісні транспортні засоби продовжують викрадати, тож самим їх власникам слід бути обережними.

Останнім часом в Ужгороді побільшало випадків викрадення дорогих імпортних велосипедів. Міліція встановлює особи зловмисників, однак біля кожного велосипеда, безпечно припаркованого його власником на вулиці без засобів захисту, патрульного, ясна річ, не поставиш. Тож правоохоронці апелюють до самих громадян, аби не були надто безпечними і не залишали свої двоколісні транспортні засоби на вулиці непристебнутими. І навіть якщо ви пристебнули велосипед і залишили його на ніч під будинком, це абсолютно не гарантує його збереження. Адже перерізати тросик чи ланцюжок для злодія не проблема.

Так, днями із заявою в міськвідділ міліції звернулася мешканка м.Ужгорода звулиці М.Божук. Заявниця повідомила про те, що невідома особа шляхомпошкодження велосипедного замка викрала її велосипед "Ардіс", який бувпристебнутий до металевої решітки біля під’їзду будинку по місцюпроживання. Сума збитку становить 2000 гривень.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку Ужгородського МВ УМВС встановлено, що дану крадіжку скоїв 18-річний мешканець Ужгорода. Речовий доказ – украдений велосипедвилучено. Злодія притягають до відповідальності.

А велосипеди крадуть далі. Так, днями із заявою в міліцію звернуласямешканка м.Ужгород з вул.Джамбула. Жінка повідомила про те, що від їїсина-школяра невідома особа викрала велосипед "Формула" вартістю 1600гривень.

Крадія розшукують правоохоронці.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp