Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ДБР розслідує розтрату 37 млн гривень при будівництві на полігоні "Широкий лан"

11 вересня 2019 р., 21:58

За попередньою інформацією, причиною збитків стало недбале ставлення до служби військового ЗСУ

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань (ДБР), яке розташоване в місті Миколаїв, проводить досудове розслідування щодо розтрати 37 млн гривень при побудові на полігоні "Широкий лан". Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пресс-службу ДБР.

Як повідомляється, за попередньою інформацією, причиною таких збитків стало недбале ставлення до служби військовослужбовця Головного квартирно-експлуатаційного управління Збройних сил України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що в 2016 році між Міністерством оборони України та генеральним підрядником було укладено договір на виконання будівельних робіт для будівництва табірного містечка і території полігону "Широкий лан". За умовами договору об'єкт повинен бути повністю готовим і зданими в експлуатацію в 2018 році, однак частина будівельних робіт не була виконана.

Відповідальним за здійснення технічного нагляду особою було призначено військовослужбовця Головного квартирно-експлуатаційного управління Збройних сил України, який неналежно виконав певні обов'язки - не проконтролював відповідність обсягу виконаних робіт умовам договору, не забезпечив ефективне і цільове використання бюджетних коштів за вказаним договором

Як наслідок, компанія-будівельник отримала від МОУ 135 млн грн - 37 млн грн з цієї суми сплачено за роботи, які фактично не виконані, чим завдано відповідну шкоду державі.

Як зазначили в бюро, досудове розслідування по даній справі триває.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp