Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Порошенка жорстко відреагували на підписання "формули Штайнмаєра" (ВІДЕО)

1 жовтня 2019 р., 22:58

"Європейська солідарність" прокоментувала підписання "формули Штайнмаєра"

П'ятий президент України Петро Порошенко разом з фракцією "Європейська солідарність" жорстко відреагували на підписання Україною "формули Штайнмаєра" для Донбасу. Про це йдеться у заяві політсили на Facebook.

"Погодившись на так звану формулу Штайнмаєра, Україна зріклася власної дорожньої карти виконання Мінська, логіка якої була свого часу підтримана Німеччиною, Францією і США. "Європейська солідарність" наполягає: спочатку мають бути вирішені безпекові питання, і лише потім – політичні", - йдеться у заяві.

У "ЄС" переконані, що міняти ці блоки місцями – це "пастка", яка може вільно чи не вільно вивести на шлях капітуляції.

"Спільне завдання всіх патріотичних сил не допустити такого сценарію. Ми готові як допомогти владі виплутатися із цієї пастки, так і жорстко протидіяти небезпечним сценаріям, якщо влада не чутиме суспільство та опозицію", - заявили у Порошенка.

Нагадаємо, так звану "формулу Штайнмайера", яку українська сторона підписала на засіданні тристоронньої контактної групи у Мінську, імплементують у новий закон про статус Донбасу.

Відео за посиланням.





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp