Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Донбасі бойовики 21 раз обстріляли позиції ООС

3 жовтня 2019 р., 19:57

Втрат серед особового складу Об'єднаних сил не було

На Донбасі з початку доби, 3 жовтня, збройні формування Російської Федерації і її найманці 21 разів порушили режим припинення вогню. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-центр ООС.

Зазначається, що ворог обстріляв позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 11 обстрілів позицій Об'єднаних сил: чотири рази поблизу Новотроїцького з напрямку Докучаєвська - з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; двічі неподалік Водяного з напрямку Пікузів - зі стрілецької зброї; неподалік Новогнатівки з напрямку Стили - з автоматичного гранатомета; поблизу Березового з напрямку Докучаєвська - зі станкового протитанкового гранатомета та стрілецької зброї; неподалік Павлополя з напрямку Набережного - зі стрілецької зброї; поблизу Пищевика з напрямку Верхньошироківського - з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї; неподалік Мар’їнки з напрямку Трудівського - зі стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 10 обстрілів позицій Об'єднаних сил: тричі неподалік Луганського з напрямків Нижнього Лозового та Калинівки - з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; тричі поблизу Новолуганського з напрямку Доломітного - з мінометів калібру 82 мм та гранатометів різних систем; неподалік Кримського з напрямку Донецького - з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї; поблизу Оріхового з напрямку Золотого-5 - з автоматичного гранатомета; в районі Золотого - з ручного протитанкового гранатомета. Неподалік Троїцького з напрямку Санжарівки - з міномета калібру 82 мм.

Протягом поточної доби втрат внаслідок ворожих обстрілів серед особового складу Об'єднаних сил не було.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 30 разів порушували режим припинення вогню. В результаті обстрілу був поранений один український військовий.

Як повідомляє РБК-Україна, українського військового в "ДНР" засудили до 30 років в'язниці.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp