Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прес-реліз: Учнівська молодь Хустщини знайомились з пропозиціями від місцевих роботодавців на «Дні кар’єри»

13 листопада 2019 р., 11:45

Це цікаво знати

На Дні кар’єри, що відбувся вчора 12 листопада на базі Закарпатського базового державного медичного коледжу близько 340 жителів Хустщини, серед яких безробітні, учнівська молодь загальноосвітніх шкіл та професійно-освітніх навчальних закладів знайомились з пропозиціями роботодавців.

Захід організовано фахівцями Хустської міськрайонної філії Закарпатського обласного центру зайнятості за підтримки місцевої влади, соціальних партнерів, освітніх закладів та підприємств Хустщини з метою ознайомлення шукачів роботи та учнівської молоді з актуальними на ринку праці вакансіями, спеціальностями, які користуються попитом у роботодавців.

Представлені навчальні заклади, серед яких Закарпатський базовий державний медичний коледж, Хустський професійний ліцей сфери послуг та Хустський професійний ліцей, готують для нашого регіону таких потрібних фахівців як фельдшер, сестра медична, акушерка, фармацевт, закрійник, перукар, обліковець, муляр, штукатур, монтажник сантехсистем, слюсар з ремонту автомобілів та інших. Усі ці професії є надзвичайно затребуваними на місцевому ринку праці, а деякі навіть передбачають відкриття власної справи.

Не менш привабливі пропозиції пропонували і представлені на заході 25 підприємств - Хустський районний територіальний центр соціального обслуговування, Медичний реабілітаційний центр «Шаян», ТОВ «Велнес-Карпатія», ПП «Доля», Клініка «ХустМед», ТОВ «Хустфарм», КНП «Хустська центральна районна лікарня ім. Віцинського О.П.», ТОВ «Платі Юкрейн Лімітед», ТОВ “Берег-кабель ГмбХ”, ТОВ «Тріо» тощо. Учасники заходу мали нагоду поспілкуватися з представниками підприємств, отримати детальну інформацію про умови та режим роботи, розмір заробітної плати, соціальні пільги для працівників, отримати вичерпні консультації фахівців центру зайнятості та були забезпечені інформаційними матеріалами, рекламними буклетами навчальних закладів та підприємств.


Закарпатський обласний центр зайнятості

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp