Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Голова ОДА вислухав жителів Великого Березного (ФОТО)

27 листопада 2019 р., 11:15

У вівторок, 26 листопада, голова обласної державної адміністрації Ігор Бондаренко провів особистий прийом громадян в смт Великий Березний.

Громадяни звертались до очільника області із житловими та земельними питаннями, ремонту доріг, щодо надання матеріальної допомоги, проблемами працевлаштування. Торкалися також питань роботи Ужанського національного природного парку, перспективи відкриття КПП «Лубня – Волосате» на українсько-польському кордоні, будівництва мініГЕС в с. Забрідь тощо.
На всі порушені питання заявники отримали вичерпні відповіді та роз’яснення, керівник області також дав доручення відповідним структурним підрозділам облдержадміністрації щодо оперативного опрацювання звернень громадян та вирішення питань по суті. Окремі з них взято на особистий контроль голови обласної державної адміністрації.
Також цього дня Ігор Бондаренко ознайомився з ходом будівництва дитячого відділення Великоберезнянської райлікарні та спорудження дитячого садочка в с. Мирча.
Прес-служба ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp