Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті хочуть збудувати сміттєпереробний завод?

17 грудня 2019 р., 19:15

Інвестори з Туреччини

Турецьке підприємство «EMC ENERGY» заявило про наміри збудувати завод із переробки твердих побутових відходів на території Закарпатської області. Це турецька фірма з філією, що давно успішно працює в Україні, повідомляє пресслужба місцевої облдержадміністрації.

Як зазначається, умови будівництва: сортування відходів і їхня переробка відбувається за сучасними технологіями і є цілком безпечною для людей і довкілля. Підприємство інвестор будує власним коштом, полігон ТВП може використовуватися і під час роботи, а місцева громада отримує орендну плату за користування землею. До того ж фірма реєструється за місцем діяльності, тож тут платить податки і створює робочі місця, інформує shotam.info.

В ОДА додали, що регіон вкрай потребує впровадження технологій з утилізації і переробки відходів, адже нинішні полігони вже використали свій ресурс. Нині обласна влада вже має на розгляді кілька пропозицій від інвесторів.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp