Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На нову гравчиню "Карпат" покладені великі надії (ФОТО)

4 вересня 2014 р., 17:46

За словами наставника, вона вміє грати і з справа, і зліва, але гратиме всередині майданчика.

Стати чемпіоном України та пробитися в збірну України. Саме таку мету ставить перед собою новачок ГК «Карпати» Ірина Компанієць.

Гандболістка прибула в Ужгород півтори місяці тому. І вже за керівництва Валерія Войналовича почала тренуватися з командою. Встигла побувати на зборах на Драгобраті та взяти участь в товариському турнірі у Польщі. Зізнається, що вже освоїлася в команді і готова разом з нею штурмувати українські та європейські вершини.

«Тут дуже хороший колектив, - розповіла Ірина Компанієць. – Всі зусилля направлені на те, аби добре зіграти в чемпіонаті та єврокубках. Ми пройшли гарну підготовку в горах. Для мене це було вперше, тому трохи незвично – зазвичай, тренувалася на морі. Але акліматизацію пройшла і зуміла гарно підготуватися. Загалом, в Ужгороді дуже хороші умови для занять гандболом, тому залишається лише працювати над собою». 

В «Карпатах» Компанієць гратиме в середині майданчика. Валерій Войналович бачить її на позиції півсередньої. За словами наставника, вона вміє грати і з справа, і зліва. Зараз Компанієць разом з іншими «карпатівками» працює над кидками та вивчає нові тактичні підходи Валерія Войналовича. Наразі команда тренується два рази в день. 

Керівництво клубу планує організувати команді ще пару спарингів. Зокрема, в Ужгород має приїхати на ігри команди з Румунії, Польщі та Словаччини.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp